Gestoomde pangasiusfilet met rode peper, citroengras en gember

Gestoomde pangasiusfilet met rode peper, citroengras en gember

Nog zo’n heerlijk barbecue recept! Nadat we eerder heerlijke kipspiesjes en portobello’s maakten, plaats ik nu ook de gestoomde pangasiusfilet met rode peper, citroengras en gember. Net als de andere twee recepten is dit een lekker licht en gemakkelijk recept voor op de barbecue. Natuurlijk kun je dit ook in de oven bereiden.

Ingrediënten voor twee pakketjes

  • 2 pangasiusfilets
  • 1 stengel citroengras
  • 2 cm verse gember
  • 1 rode peper

Pak twee vellen aluminiumfolie en leg op beide een filet. Besprenkel met zout, peper en wat olijfolie. Snijd de rode peper in ringen en de gember in plakken. Verdeel over beide filets. De citroengras kun je kneuzen en door het midden snijden. Deze mag weer op de rest. Vouw het pakketje goed dicht en leg ongeveer 10 minuten op de barbecue. Voorzichtig met het openmaken van het pakketje. De stoom is heet!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*