Italiaanse bol met chilikip en avocado

Italiaanse bol met chilikip en avocado

Sinds een paar weken hebben wij nu een airfryer in huis. Niet alleen vervangt deze de frituurpan, je kunt er ook heerlijk in bakken. Zo ook deze heerlijke chilikip! Wij aten dit op een Italiaanse bol, maar de kip is ook lekker als vlees bij een AGV-tje. Als je geen airfryer hebt kun je de kip natuurlijk ook bakken in de pan.

Ingrediënten voor 2 broodjes

  • 2 Italiaanse bollen
  • 250 gr. kipfilet haasjes
  • 1 avocado
  • 2 el chilisaus
  • chilipoeder naar smaak
  • handje vol veldsla
  • 1 tomaat

Leg je stukjes kipfilet in een schaal en meng de chilisaus en chilipoeder goed met de kip. Leg de kip in het mandje van de airfryer en zet de timer op 13 minuten. Snijd ondertussen de bol open en de avocado en tomaat in plakken. Beleg het broodje met sla, tomaat, kip en avocado. Eet smakelijk!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*