Home » Over ons

Over ons

Hallo!

Sinds mei 2015 is dit ons plekje op het internet waar we met jullie onze hobby koken kunnen delen. Allebei vinden we het leuk om te koken en dit doen we dan ook graag samen. Samen proberen we vaak nieuwe gerechten uit en vinden we het leuk om vooral met kruiden te experimenteren. We merkten dat de informatie over kruiden op andere sites veelal kort en onvolledig was. Waar smaakt ieder kruid nou precies naar en wat kan je met al deze kruiden? Wij hebben ons hier verder in verdiept en zo veel mogelijk informatie gebundeld.

Omdat we het ook alle twee leuk vinden om artikelen te schrijven en goed zijn met het maken van websites leek het ons leuk onze kennis met jullie te delen. Met kruiden kan je ieder gerecht een totaal andere beleving meegeven en we hopen dan ook dat we jullie met deze gids wat meer inzicht te geven in de wereld van kruiden. Ons doel is dat jullie door onze recepten geïnspireerd raken en net zo veel plezier met deze recepten zullen beleven als dat wij hebben gehad.

Veel leesplezier!

One Comment

  1. Patricia Dhanradj

    Hoi, Ik ben per toeval op jullie site terechtgekomen en geniet ontzettend van de leerrijke informatie die jullie verschaffen. Ik blijf graag op de hoogte, maar merk dat er geen opties zijn voor “notifications”van eventuele nieuwe informatie. Tenzij dit kader reageren”” hier die mogelijkheid biedt. Bij deze, Ik wil graag op de hoogte blijven.
    Keep up the good work.

    Mvg
    Patricia Dhanradj-de Bruin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*