Home » Getest: de Dinnerly maaltijdbox
dinnerly maaltijdboxx getest

Getest: de Dinnerly maaltijdbox

Ongeveer een half jaar geleden hebben we ook al eens over de verschillende maaltijdboxen geschreven en deze maaltijdboxen onderling vergeleken. Destijds hebben we onder meer gekeken naar de maaltijdboxen van onder meer HelloFresh, Ekomenu, Familiebox, Marley Spoon en de Krat. De maaltijdboxen markt is er één die veel in beweging is, en inmiddels zijn er ook weer verschillende nieuwe initiatieven gelanceerd zoals Versh, Veganbox en nu ook de budget maaltijdbox Dinnerly.

HelloFresh korting

Wat kost de dinnerly box?

De Dinnerly box heb je zonder aanbiedingen vanaf €32,85 in huis, dit is exclusief verzendkosten. Bestel je meer dan 3 gerechten per week voor meerdere mensen dan kan de prijs oplopen tot €63,95 maar dan betaal je per portie nog maar €2,95. Op zich een hele nette prijs voor een maaltijdbox. Bestel je de Dinnerly box via onze link dan krijg je €10,- korting op de eerste, tweede en derde box en heb je de maaltijdboxen dus al voor €22,85 in huis.

Inhoud van de Dinnerly maaltijdbox

Onlangs hebben we ook voor de Dinnerly maaltijdbox de proef op de som genomen en deze budget box die het voordelige broertje van Marley Spoon is onder de loep genomen. De focus van de Dinnerly maaltijdboxen liggen op de prijs en het gemak van het bereiden. Voor de gerechten vind je dus ook niet vaak meer dan 6 ingrediënten.

Veel van de ingrediënten komen overeen met de Marley Spoon box. Bij Dinnerly wordt er bespaard op de niet essentiële zaken, zo zit bijvoorbeeld alles in één grote zak, in plaats van apart gesorteerd in specifieke maaltijdzakken, ook ontbreken de receptkaartjes, die zoek je zelf op internet op.

De ingrediënten die wij in de maaltijdbox aantroffen waren in ieder geval goed en vers, dus dat was een pluspunt – toch voelde het kwalitatief wat minder aan dan bijvoorbeeld Ekomenu.

Probeer Dinnerly met €30,- korting

Benieuwd naar andere maaltijdboxen? Op onder andere de site foodboxen.nl kun je uitgebreid de verschillende maaltijdboxen vergelijken.

Review Dinnerly Box

Door gebruik te maken van minder verschillende ingrediënten, minder verpakking en dus geen receptkaartjes heeft Dinnerly dus een budgetbox in de markt weten te zetten. Na voor 2 weken lang de maaltijdboxen van Dinnerly geprobeerd te hebben zijn we tot de conclusie gekomen dat je eigenlijk krijgt waar je voor betaald: gemak en betaalbaarheid. Het zijn prima recepten, maar niet het meest inspirerend en het kan niet tippen aan grote broer Marley Spoon. Omdat alles op het logistieke platform van Marley Spoon loopt is alles wel gewoon goed geregeld.

We vonden op foodboxen.nl ook een uitgebreide review over de Dinnerly maaltijdbox.

De recepten waren over het algemeen vrij makkelijk – ook door weinig ingrediënten – te maken en stonden vrijwel allemaal binnen 25 minuten op tafel. Deze maaltijdbox is wat ons betreft aardig te vergelijken met de Versh box: focus op gemak en prijs.

  • Goede maaltijdbox bij focus op budget
  • Door keuze voor prijs is er veel weg gelaten wat je ook eigenlijk niet nodig hebt.
  • Makkelijk te bereiden, niet overdreven veel ingrediënten
  • Nog niet erg veel bezorgmomenten.
  • De wat simpele gerechten zijn voor de enthousiaste hobbykok wellicht weinig inspiratie.
  • Bezorgkosten

Probeer Dinnerly met €30,- korting

Zouden wij de Dinnerly box aanraden?

Als je kiest voor budget en gemak dan is het antwoord een duidelijke: ja dan zouden we de Dinnerly box aanraden. Kies je als hobbykok voor iets meer inspiratie, lekker koken en kwaliteit dan kom je toch eerder bij Ekomenu of Marley Spoon uit.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*