Home » SmaakGenot: handig online warenhuis voor eten, kruiden, dranken en delicatessen
smaakgenot online warenhuis

SmaakGenot: handig online warenhuis voor eten, kruiden, dranken en delicatessen

Onlangs kwamen we SmaakGenot in onze zoektocht naar kruiden en ingrediënten tegen: een (voor ons) nieuw online warenhuis met een focus op goed en verantwoord eten waarbij je makkelijk je favoriete ingrediënten in één keer besteld. Op de website van SmaakGenot vind je namelijk verschillende kleinere ambachtelijke winkels: gerund door specialisten en onder meer boeren.

HelloFresh korting

Bij SmaakGenot kan je terecht voor onder meer goed vlees, direct van de boer, maar ook vis van de specialistische kwalitatieve visboer. Verder vind je op SmaakGenot verschillende delicatessen zoals kazen, wijn, noten & zaden en allerhande kruiden & zaden die je via snel en makkelijk online besteld.

Je besteld de producten dus direct bij de specialist of de boer, die weer garant staat voor de kwaliteit van de door hem aangeboden producten. Je kan bestellen bij Onder meer Erve Nijhuis, WagyuKoe, Veldhoeve Kip, Zalm van Urk, Bionoot of Wijnkoperij Kroese. Inmiddels staan er 20 verschillende winkels online bij SmaakGenot.nl waar jij je boodschappenmandje kan vullen. Je kan veelal per portie bestellen maar ook complete pakketten die voor langere tijd mee gaan.

Aanbod bij SmaakGenot. Bekijk de verschillende winkels ook hier

Zelf hebben we onlangs een rundvleespakket besteld (6kg) en niet alleen was het vlees snel geleverd ook is de smaak van het vlees merkbaar beter dan het meeste vlees bij de supermarkt.

En niet onbelangrijk voor KookenKruid.nl: ook je kruiden, specerijen en zaden bestel je makkelijk online bij SmaakGenot, daarvoor hebben ze een samenwerking met onder meer de Kruidenbaron, daar kan je allerlei kruiden bestellen in porties die je zelf het liefste ziet, voor veel van de kruiden kun je zo kiezen tussen bv 60gram, 250gram of een kilo. Bij grotere hoeveelheden krijg je een flink voordeel op de totaalprijs.

Benieuwd? Kijk dan ook eens of je hier blij van wordt.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*