Deze super snelle Thaise asperges zijn een genot voor mensen die niet lang in de keuken willen staan, maar wel een heerlijke maaltijd willen hebben. Door de toevoeging van een heerlijke saus maak je hier van deze mini-asperges in een handomdraai een smakelijke maaltijd.
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 200 gr aspergetips
- 100 gr doperwten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 300 gr rijst
- 1 flesje Thaise woksaus
Bereiden van de Thaise asperges
Begin met het koken van de rijst volgens de verpakking. Snij de ui in halve ringen en de knoflook fijn. De asperges kunnen in 2 cm stukken gesneden worden. Wok de ui en knoflook 3 minuten in een hete wok. Voeg de aspergetips en doperwten toe en laat dit kort meewokken. Giet de Thaise woksaus erbij en laat 5 minuten staan. De rijst is nu ook klaar. Eet smakelijk!