Wrap van ei met tonijnsalade

Wrap van ei met tonijnsalade

Dit gerecht is heerlijk als lunch. Je kunt het makkelijk meenemen naar school of werk, koud is het namelijk nog lekkerder. Hiervoor hebben we zelfgemaakte tonijnsalade gebruikt. Natuurlijk kun je met de inhoud van de wrap variëren. De wrap is natuurlijk gewoon een omelet, maar met wat lekkere ingrediënten ertussen noemen wij het gewoon een wrap! Wat hebben we hier voor nodig?

Ingrediënten (voor 2 wraps)

  • 4 eieren
  • handje vol rucola
  • 6 cherrytomaten
  • 100 gr zelfgemaakte tonijnsalade
  • 0,5 gele paprika

Klop de 2 eieren los in een kom en breng op smaak met zout en peper en eventueel kruiden als; peterselie of bieslook. Zet een koekenpan op het vuur en bak een omelet (de wrap dus). Herhaal deze stap met het overgebleven ei. Verdeel de tonijnsalade over de wraps. Snijd de paprika in lange stukken en de tomaten door het midden. Beleg de wrap met de paprika, tomaten en rucola. Eet smakelijk!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*